HTC One M8 In Vergelijking Met De Samsung Galaxy S5

De laatste twee smartphones waar we over schrijven zijn echt indrukwekkend. Om nog maar te zwijgen, er is geen woord over iPhone, alleen Android. Waarschijnlijk heb je al geraden dat we het over Samsung Galaxy S5 vs HTC One M8 hebben. Bij Simpel heb je al abonnementen voor een lage prijs.

Wat gebeurt er echter als je niet kunt kiezen tussen deze twee modellen? Blijf dan hier een tijdje in deze regels, waarin we proberen je te helpen met je mogelijke keuze, als het gaat om de beste telefoon van HTC en Samsung. Zoet als een taart, toch? Op de site van http://vergelijk-mobiele-telefoon.nl kun je alles vinden over deze aanbieder.

Verschillende Ontwerpen

Deze twee telefoons behoren tot verschillende ontwerpstijlen. We hebben er al op gewezen dat de HTC een kampioen is wanneer het erom gaat kijken en bouwen. Dankzij de glanzende aluminium behuizing is de HTC One M8 ongeƫvenaard. Aan de andere kant is het Samsung gelukt om het ontwerp van de voorganger te verbeteren.

Galaxy S5 ziet er goed uit, maar niet atypisch voor deze fabrikant. S5 ziet er meer gevestigd uit, met een plastic behuizing en het gevoel in de handen dat niet overeenkomt met de One One M8. Samsung wilde een groter scherm en daarom vormde het de vorm van de telefoon. In ruil daarvoor is Galaxy S5 handiger in gebruik geworden.

Beste Display

Galaxy S5 heeft waarschijnlijk het beste display dat ooit voor een smartphone is gemaakt. HTC is niet ver achter. Waarschijnlijk het grootste verschil gaat over de helderheid en kleurintensiteit, wat een handelsmerk is van Galaxy S5.

Voor degenen die meer natuurlijke kleuren prefereren, is HTC One M8 zeker een betere oplossing. Wanneer u de schermen op technische wijze vergelijkt, zijn ze bijna identiek. Welke telefoon je ook kiest, in deze zin zul je er geen spijt van krijgen. Als we echter enkele punten extra moeten geven aan sommige van deze twee, laat het Galaxy S5 zijn.

4.4 KitKat Android Bestuurssysteem

Beide telefoons werken op 4.4 KitKat Android. Ook hebben beide hun gebruikersinterface bijgewerkt (TouchWizz en Sense 6). Dat betekent dat u kunt kiezen tussen MyMagazine en Blinkfeed. Beide gebruikersinterfaces brengen namelijk veel goede dingen, maar ook een aantal vervelende functies. Gelukkig kun je ze afsluiten. Hier is de keuze gebaseerd op de minder gecompliceerde software, dus we komen dichterbij om te zeggen dat dit misschien de software van HTC is.

De Pixels

Ontwerp is niet het enige deel waar deze twee titanen uit elkaar zijn gegaan. Samsung heeft besloten (evenals de meeste fabrikanten) voor de accumulatie van pixels, maar HTC is van mening dat je ze niet koste wat het kost moet verzamelen. Als je naar de specificaties van beide modellen kijkt, kom je bij de 16: 4 MP-ratio in het voordeel van de Galaxy S5.

In de praktijk zijn de dingen echter heel anders dan de regels op papier aangeven. Over het algemeen bepalen de pixels de grootte van afbeeldingen, wat goed is als u een foto buiten de sociale netwerkwereld wilt delen. Het is best geschikt voor foto’s op posterformaat. Wanneer de tijd komt om deze twee camera’s te vergelijken, zijn de emoties een beetje vreemd. En waarom is dat? Welnu, aan de heldere blauwe lucht en het felle zonlicht is de Galaxy S5 niet te stoppen, en voor een haarbreed betere performer dan de HTC One M8.

Beter In Het Donker

Zodra de zon ondergaat, krijgt de HTC One M8 zijn kans omdat zijn camera het beschikbare licht beter “vangt” en daarom levert het betere resultaten op. Het model van HTC heeft twee lenzen die na het opnamesignaal heel goed werken en daarom staat One M8 voor op Sammy’s trots. Er is nog een ander punt in het voordeel van deze telefoon. Er is een zeer goede (5 MP) camera aan de voorzijde die perfect is voor video-oproepen, in vergelijking met 2 MP van de Galaxy S5.