Muurisolatie Een Goede Manier Om De Energie Rekening Te Verlagen

Loft- en muurisolatie, dubbele beglazing en ketelinstallatie vereisen allemaal een behoorlijk beetje werk en algemene ontreddering. Energie besparen is ook best lastig.Er zijn echter enkele kleinere energiemaatregelen die je rekening nog steeds verminderen – en je niet van huis hoeft te gaan. Volgens essent hoef je maar een paar keer per jaar te checken.

Hier zijn vijf van de eenvoudigste en gemakkelijkste. Draai de thermostaat naar beneden.Als u uw thermostaat één graad lager zet, scheert u 10% of £ 60 af van de gemiddelde energierekening. Zorg ervoor dat uw boilerthermostaat ingesteld is op 60˚C / 140˚F als uw water te warm aanvoelt en zorg ervoor dat uw verwarming alleen op de timer werkt.

Houd De Kou Uit Je Kamer Dan Bespaar Je Kosten Op Je Energie

Heeft u een serre die in de wintermaanden als een koelbox aanvoelt? Teken blinds en houd deuren dicht zodat de kou zich niet verspreidt naar de rest van je huis. Stop het binnendringen van koude lucht en het ontsnappen van warme lucht door uw huis tochtvrij te maken. Het energiebesparende vertrouwen schat dat deze eenvoudige maatregel u 55 euro op uw verwarmingsrekening kan besparen. Sommige plakstrips op vensters van een doe-het-zelfzaak zijn prima als je een paar tochtige ramen hebt, maar overweeg de professionals te bellen als je in een ouder huis met een enkel glazuur woont.

Ook Ongebruikte Schoorstenen Zorgen Voor Een Hogere Energie Rekening

Vergeet ook geen deuren, luikluiken en ongebruikte schoorstenen: opblaasbare schoorsteenballonnen vullen de ongebruikte ruimte op en voorkomen dat meer koude lucht uw huis bereikt.Het achterlaten van ongebruikte apparatuur op standby kost het gemiddelde huishouden £ 35 per jaar. Het kost niet veel om ze uit te schakelen en voor moeilijk te bereiken stopcontacten, energiebesparende stekkers en timers moeten dingen eenvoudiger maken.

Als u Allen Energie Besparende Tips Opvolgt Kunt u Uw Tv En Andere Apparaten Gratis Voorzien

Wist je dat je de hoeveelheid energie kunt verminderen die nodig is om die tv, Xbox, computer en ander huishoudelijk apparaat en apparaat van stroom te voorzien of om geld te besparen in het proces? Dat klopt, als u energiezuiniger bent en een aantal energiebesparende tips implementeert, kunt u minder geld uitgeven aan uw energierekening.