Veel Originele Games Kunnen Op De Nieuwe Console Worden Afgespeeld

De Xbox One X is met een plons geland, aangeprezen door recensenten als de krachtigste console ter wereld. Maar er zijn een paar dingen die u wilt weten voordat u aan de slag gaat. Zodra je je nieuwe Xbox op je tv hebt aangesloten en hem op wifi hebt aangesloten, moet je een update van 783 MB downloaden. Maar maak je geen zorgen – het duurt niet lang.

Kan Ik Upgraden Zonder Een Harde Schijf?

Ja. Als u een upgrade uitvoert vanaf een oudere Xbox One-console, kunt u uw instellingen, games en apps overzetten naar de nieuwe console via uw Wi-Fi-netwerk. Maar u kunt zich alvast voorbereiden op de komst van uw console door al uw games over te zetten naar een harde schijf, die u vervolgens kunt aansluiten wanneer u deze inschakelt. Dit betekent dat je meteen kunt beginnen met spelen.

Heb Ik Extra Ruimte Nodig Voor Mijn Games?

De Xbox One X is geen nieuwe generatie console, dus het belangrijkste verkoopargument is hoe veel beter je games eruit zien in vergelijking met de originele Xbox One en de S. Veel bestaande Xbox One X-games worden specifiek verbeterd voor de console naar 4K- of ultra-HD-niveaus. Dit betekent dat ze er ongelooflijk uit zullen zien, maar deze versies van games kunnen ook meer dan 100 GB aan ruimte in beslag nemen, wat betekent dat je er maar 10 op een normale 1TB Xbox One X-console zou kunnen passen.

We Maken Het Je Makkelijker

Om je het nog makkelijker te maken kun je een extra harde schijf aansluiten , met een harde schijf van 2 TB kun je je opslagruimte op zijn minst verdrievoudigen – en je kunt ze ook in variaties van 4TB en 8TB krijgen. Er is sprake van Microsoft met behulp van cloud-opslag om de hoeveelheid ruimtegames op te nemen, maar terwijl we daar op wachten, is een externe harde schijf in feite een must.

Je Hoeft Je Spellen Niet Te Vernieuwen

Xbox Ones hadden al backwards-compatibiliteit voor een selectie van Xbox 360-games, maar onlangs kon een set originele Xbox-games op de console worden afgespeeld. Deze omvatten de klassieke Star Wars: Knights of the Old Republic en Prince of Persia: the Sands of Time. Het goede nieuws voor bezitters van de oude console is dat je de originele schijven kunt gebruiken. Bekijk de lijst met achterwaarts compatibele Xbox-games hier.